Over

Sarens is wereldwijd een erkend toonaangevend bedrijf op het gebied van kraanverhuur, zwaar hijswerk en technisch transport.

Wij bij Sarens zien het als onze nobele missie om een toonbeeld te zijn in kraanverhuur, zwaar hijswerk en technisch transport voor onze klanten. Met ultramoderne apparatuur en hoogwaardige engineering bieden we onze klanten creatieve en intelligente oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen op het gebied van zwaar hijswerk en technisch transport.

Met meer dan 100 vestigingen in 65 landen die grensoverschrijdend opereren, zijn wij de ideale partner voor zowel kleinschalige als megaprojecten. Momenteel hebben we 4452 vakmensen in dienst en bemannen we de projecten van onze klanten effectief met toptalent van over de hele wereld. Veiligheid en uitmuntendheid bij alles wat we doen, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wij streven er elke dag opnieuw naar om een veilige omgeving te creëren voor onze mensen, uw mensen en de apparatuur.

Sarens Sarens is al meer dan 60 jaar marktleider en meer dan vier generaties van de familie Sarens zijn nauw bij dit bedrijf betrokken. Onze ondernemersgeest en niet-aflatende toewijding aan ons werk vormen de basis van ons succes. Serieus werk maken van zwaar hijswerk en technisch transport, is echter niet alleen een kwestie van DNA en familietraditie, maar is vooral een roeping. Trotse vakmensen die bouwen aan onze nalatenschap op basis van onze vijf onwrikbare waarden: briljante oplossingen, toewijding aan veiligheid, geestdrift voor uitmuntendheid, hart voor traditie en een wereldwijde blik.

We blijven in de toekomst voortbouwen op de fundamenten van ons rijke verleden, maar tegelijkertijd verzekeren we onze klanten dat we altijd voorop blijven lopen als het gaat om innovatie op het gebied van zwaar hijswerk en technisch transport. We blijven de grenzen verleggen en ervoor zorgen dat uw project op de snelste, veiligste en slimste manier wordt uitgevoerd. Voor meer informatie over Sarens kunt u onze bedrijfspresentatie raadplegen.

Investeert im jouw toekomst

Ludo Sarens

In 2017 kwamen we in aanmerking voor een subsidie van de overheid ter ondersteuning van ons duurzame loopbaanbeleid. Deze financiële ondersteuning krijgen we van het Europees Sociaal Fonds, de Europese Unie en het Vlaams Cofinancieringsfonds. Dit project stelt zich ten doel een competentiebeleid, een loopbaanbeleid en een evaluatiebeleid te ontwikkelen, en ons prestatiemanagement aan te passen op grond van loopbaanbegeleiding en een stress- en burn-outbeleid.

Voor onze medewerkers willen we een objectieve en transparante loopbaanbegeleiding ontwikkelen die hen concrete toekomstperspectieven biedt. Dit binnen een kader waar onze medewerkers door middel van een stress- en burn-outbeleid weerbaarder worden voor interne en externe stressfactoren.

Niets houdt ons tegen om een voortrekkersrol in ons vak te spelen. Niets!

Human Resources maakt dit mogelijk in samenwerking met verschillende werkgroepen. Zo zijn we er zeker van dat we rekening houden met de inzichten, kennis en behoeften van alle afdelingen. Op die manier kunnen we een loopbaanbeleid op maat leveren dat ondersteuning, duidelijkheid en perspectief biedt aan onze medewerkers.

Ludo Sarens
VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR