Missie en gedragscode

Wij bij Sarens zien het als onze nobele missie om een toonbeeld te zijn in kraanverhuur, zwaar hijswerk en technisch transport voor onze klanten. Hiervoor hanteren wij onze vijf onwrikbare waarden:

Medewerkers

In 2017 kwamen we in aanmerking voor een subsidie van de overheid ter ondersteuning van ons duurzame loopbaanbeleid. De kracht van onze organisatie zijn onze medewerkers. We investeren voortdurend in hoogopgeleide, goed getrainde en gemotiveerde medewerkers, die initiatief nemen en het belangrijk vinden verantwoording af te leggen. Sarens stimuleert een ondernemende instelling. Ons gedrag staat in het teken van loyaliteit, vertrouwen en respect.

Veiligheid

Het is onze stellige overtuiging dat arbeidsongevallen kunnen worden voorkomen en we doen er alles aan om dat te bereiken. We staan onze medewerkers bij met de nodige hulpmiddelen en opleidingen, zodat ze een kritische houding ten opzichte van veiligheid ontwikkelen en geleerde lessen in acties worden vertaald.

Kwaliteit

Onze processen en beleidslijnen worden door alle medewerkers nageleefd en voldoen aan de ISO/OHSAS-richtlijnen. Deze worden voortdurend geëvalueerd en verbeterd op basis van de feedback die we krijgen van onze klanten, leveranciers en de hele organisatie.

Klanten

Het is onze ambitie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. We luisteren naar hun behoeften en hanteren een oplossingsgerichte aanpak, waarbij we de veiligheid, kwaliteit en tijdsplanning nooit uit het oog verliezen. Op basis van onze jarenlange ervaring bieden we onze klanten wat ze echt nodig hebben en bouwen we aan langdurige klantrelaties op basis van vertrouwen.

Machines

Onze klanten kunnen vertrouwen op ons ultramoderne machinepark voor al hun hijs- en speciale transportbehoeften. Preventief onderhoud stelt ons in staat onze machines in uitstekende staat te houden zodat de beschikbaarheid te allen tijde gemaximaliseerd wordt.

Operationele efficiëntie

Elke verhuurdienst en elk project wordt zorgvuldig en uitstekend voorbereid in volledige overeenstemming met het bedrijfsbeleid van Sarens, om ervoor te zorgen dat onze medewerkers en onze apparatuur efficiënt worden toegewezen.

Winstgevende groei

Ons hoofddoel is winstgevende groei te realiseren, waarmee Sarens zijn toekomstige ambities waar kan maken

Klik op de Gedragscode van Sarens om inzicht te krijgen in de integriteit waarmee wij bij Sarens werken.